vi tager ansvar 💚


Hos OKKER-GOKKER får du slow fashion børnetøj

Tidløst design og få kollektioner 

Ansvarlig produktion og mindre forbrug

VI 💚 ØKOLOGI & BÆREDYGTIGHED

For mange er bæredygtighed efterhånden ved at være en selvfølge, og det er vi glade for. Men for os er bæredygtighed ikke en trend, det er en livsstil. Vi mener, at vi alle har et ansvar i at passe på den klode, vi lever på. Vi skal udvise ydmyghed og respekt for naturen, og ikke mindst sikre, at vores kommende generationer har et dejligt sted at være. 

Vi skal handle mindre tøj, men stille krav til kvaliteten og produktionen. Derfor lægger vi vægt på, at vores tøj er tidløst og har en lang levetid, og kan bruges af mange børn før det slides op. 

Det er ingen hemmelighed, at tekstilindustrien er en af de største syndere, og der bliver desværre overproduceret tøj og brugt rigtig mange sundhedsskadelige kemikalier. Nogle skadelige stoffer kan ikke vaskes bort, uanset hvor mange gange du vasker tøjet.

Hos Okker-Gokker tager vi ansvar ved at sikre, at vores kollektioner produceres på den mest skånsomme og bæredygtige måde. Det gør vi ved at nøje udvælge hvilke fabrikker, vi vil samarbejde med. Okker-Gokker's kollektioner produceres udelukkende af naturmaterialer af høj kvalitet dvs. økologisk bomuld & økologisk uld. 

GOTS CERTIFICERING

GOTS står for "Global Organic Textile Standard" og er en verdensomspændende organisation, der sikrer, at produktionen af tekstiler overholder en række skrappe krav, som vi er stolte af at være en del af. Vi gør os umage for at opnå denne certificering på alle vores produkter, hvor I nogle tilfælde er det ikke muligt. Årsagen er typisk råvarens karakter eller produktionsvolumen. Derfor vil du med små undtag finde enkelte produkter der ikke er certificeret GOTS, dette står nævnt i produktbeskrivelsen.

GOTS certificeringen giver os en troværdig garanti for en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden. Det vil sige, at når du køber vores tøj, får du ikke blot økologi, men også en garanti for miljømæssige hensyn under produktionen, ordentlige arbejdsforhold uden børnearbejde. I dag er der masser af økologisk tøj på markedet, men meget af det er produceret under kummerlige forhold, og det tager vi stærkt afstand fra.

Derfor er det en rar følelse, at vi kan garantere vores kunder, at vi har styr på alle dele af vores forretning herunder selve produktionen af tøjet. Okker-Gokker Organic har opnået fuld miljø-certificering på tøjet, hvor ikke blot materialerne er økologiske, men hele kæden i produktionen bliver gennemgået: Miljø, emballage og ikke mindst det socialansvarlige aspekt.

Okker-Gokker Organic har vundet prisen som det "bedste danske bæredygtige børnetøjsmærke"
to gange i træk.

Læs mere om GOTS certificering http://www.global-standard.org/

"Køb tekstiler mærket med GOTS, så er du med til at støtte økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed."

"Vi skal til at købe mindre, og meget bedre, hvis vi ønsker en fremtid for vores børn på denne jord."

"Alle børn fortjener den bedste start på livet; Sunde tekstiler som ikke hæmmer deres udvikling."