OM OS

Okker-Gokker lancerede sin første kollektion i 1997 og er dermed et af de ældste danske børnetøjsbrands i markedet i dag. Vi var first-mover på at lave økologisk tøj - og det er stadig sjælen i Okker-Gokker. Igennem årene har vi løbende formået at innovere og fokusere på økologi samt bedre produktionsformer.

”Det er vores ønske at lave tøj, som er smidigt, blødt og lækkert - og som vi kan klæde vores børn på med god samvittighed. Derfor prioriterer vi økologiske naturgarner”

                                      Ingeborg Griegel, medejer og designer 

Det er vores ønske og drøm at lave tøj, som børnene elsker at have på, og som man som forælder kan mærke føles godt - tøj, som vi har lyst til at give på den bløde barnehud. Okker-Gokker er din garanti for sikkerhed og komfort, da vores tøj kommer med,

1) ingen generende nakke-labels
2) bukser med justerbar elastik i taljen
3) tøj med ekstra blød inderside 
4) alle snører sidder fast med sikkerheds-syning

Kort sagt er Okker-Gokker garant for børnetøj med øje for komfort og kvalitet. Det er afgørende for os, at vi altid kan tilbyde tøj i enten økologiske - og/eller 100 % recycled materialer. Vores tøj er dansk design med et skandinavisk touch - lavet med kærlighed til børn i bevægelse. 

                                                      Kærligst