Om Okker-Gokker Nature

Historien starter i året 1997

Designer-duoen, Merete Nash & Dorthe Nielsen, uddannet fra Margretheskolen, besidder nogle tanker & ideer til børnetøj - som på det tidspunkt skiller sig ud fra andre brands. Hurtigt blev det en succes, og duoen kunne ikke følge med i bestillinger fra omgangskredsen. Det blev starten på butikken på Østerbro i København, som var det nye tilholdssted for damerne. Tøjet solgte godt & var også dengang kendetegnet ved høj kvallitet, fine detaljer & dæmpede farver og spidse huer.
Virksomheden voksede sig stor med mange ansatte & forhandlere i hele verden

I 2006 bliver Ingeborg Griegel ansat, Ingeborg var én af tre ansatte som udgjorde et team, der sammen skulle styre produktionen. Med tilsammen 10 kvindelige ansatte på kontoret, var hver dag en fest & sammenholdet utroligt stærkt. Igennem årene havde Okker-Gokker skabt 5 fysiske butikker i Danmark, samt en webshop.

 

Nye Tider

En efterårsaften i 2011 viste sig at blive et vendepunkt for Okker-Gokker. En sms-korrespondance i mellem Ingeborg & ejerne, førte til, at Ingeborg skulle overtage brandet Okker-Gokker.

Med nye tanker & energi skulle Okker-Gokker fortsætte, men nu med 100% fokus på naturmaterialer, økologi og bæredygtighed
 


Den grønne Ø

Hovedsædet blev i 2013 flyttet fra Frederiksberg til den grønne ø, Bornholm. Et valg der blev truffet efter et weekend-ophold, hvor René & Ingeborg blev bjergtaget af naturen & den rene luft. Her følte de at brandets "grønne" tråd kunne komme til rette, sammen med Bornholms fokus på bæredygtighed.

Med udsigt til bølgende hav & blå himmel, ligger hovedkontoret på havnen i Nexø. Brandet har opnået fuld miljø-certificering på tøjet, hvor ikke blot materialerne er økologiske, men hele kæden i produktionen tjekkes: Miljø, emballage & ikke mindst det socialt-ansvarlige aspekt. 

 

Okker-Gokker Organic har vundet prisen som det "Bedste danske bæredygtige børnetøjsmærke" to gange i træk

 

Privat bor familien bag firmaet på et lille landbrug hvor de forsynes af egne grøntsager, frugt, kød & æg. Energien er også selvforsynende i form af solcelle-paneler på taget. Livet på Bornholm giver anledning til at trække vejret & og kigge på stjernerne.

 

Læs mere om virksomheden i vores PR-arkiv her