OM OKKER-GOKKER NATURE

 

Velkommen til vores naturlige univers af økologisk børnetøj!

Her finder du et stort udvalg af GOTS certificeret tøj i alderen 0-8 år.

Vores designs tager udgangspunkt i den skandinaviske, klassiske stil i høj kvalitet.

 

Vi gir dig lækkert design, som aldrig går af mode.

 

Vi benytter ALTID rene naturmaterialer som bomuld & uld.

 

BESØG VORES SHOP & SE VORES BUD PÅ EN PLASTIK-FRI VERDEN

 

Kærlige & grønne hilsener fra,

 

Ingeborg Griegel

Ejer & designer

 

 

Historien starter i året 1997

Designer-duoen, Merete Nash & Dorthe Nielsen, uddannet fra Margretheskolen, besidder nogle tanker & ideer til børnetøj - som på det tidspunkt skiller sig ud fra andre brands. Hurtigt blev det en succes, og duoen kunne ikke følge med i bestillinger fra omgangskredsen. Det blev starten på butikken på Østerbro i København, som var det nye tilholdssted for damerne. Tøjet solgte godt & var også dengang kendetegnet ved høj kvallitet, fine detaljer & dæmpede farver og spidse huer.
Virksomheden voksede sig stor med mange ansatte & forhandlere i hele verden

I 2006 bliver Ingeborg Griegel ansat, Ingeborg var én af tre ansatte som udgjorde et team, der sammen skulle styre produktionen. Med tilsammen 10 kvindelige ansatte på kontoret, var hver dag en fest & sammenholdet utroligt stærkt. Igennem årene havde Okker-Gokker skabt 5 fysiske butikker i Danmark, samt en webshop.

 

Nye Tider

 

En efterårsaften i 2011 viste sig at blive et vendepunkt for Okker-Gokker. En sms-korrespondance i mellem Ingeborg & ejerne, førte til, at Ingeborg skulle overtage brandet Okker-Gokker.

 

Med nye tanker & energi skulle Okker-Gokker fortsætte, men nu med 100% fokus på naturmaterialer, økologi og bæredygtighed
 


Den grønne Ø
Hovedsædet blev i 2013 flyttet fra Frederiksberg til den grønne ø, Bornholm. Et valg der blev truffet efter et weekend-ophold, hvor Ingeborg og hendes forhenværende partner, blev bjergtaget af naturen & den rene luft. Her følte hun at brandets "grønne" tråd kunne komme til rette, sammen med Bornholms fokus på bæredygtighed.

I Danmarks smukkeste købsstad, Svaneke, ligger både hovedkontor og flagship butik. Brandet har opnået fuld miljø-certificering på tøjet, hvor ikke blot materialerne er økologiske, men hele kæden i produktionen tjekkes: Miljø, emballage & ikke mindst det socialt-ansvarlige aspekt. 

 

 

Okker-Gokker Organic har vundet prisen som det "Bedste danske bæredygtige børnetøjsmærke" to gange i træk

 

 

Privat bor ejeren bag firmaet på et lille landbrug hvor hun forsynes af egne grøntsager, frugt & æg. Energien er også selvforsynende i form af solcelle-paneler på taget. Livet på Bornholm giver anledning til at trække vejret & og kigge på stjernerne.

 

Læs mere om virksomheden i vores PR-arkiv her